Ung man knivskuren till döds vid rån

Ung man knivskuren till döds vid rån

En ung man – 18 år – blev under natten till onsdagen knivskuren till döds vid Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg. Mordet inträffade i samband med ett rån och mannen avled senare på sjukhus av sina skador.

Två män och en kvinna har gripits och är nu misstänkta för mord. De skall under knivhot ha rånat de två offren på deras mobiltelefoner, en guldkedja och en väska. Ett av rånoffren knivhöggs alltså även till döds. SVT rapporterar.

Det överlevande rånoffret avgav sitt vittnesmål och tack vare detta kunde polisen spåra och gripa två män i 20-årsåldern och en kvinna i 18-årsåldern. De hade då stöldgodset på sig och samtliga är misstänkta för mord.

Enligt polisen tycks inte rånmördarna och offren ha känt varandra sedan tidigare.

Christopher Jarnvall

 

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!