Flicka fördes bort av tre män och våldtogs

Flicka fördes bort av tre män och våldtogs

I maj i år förde tre män i 20-, 35- och 55-årsåldern bort en minderårig flicka i en skåpbil. Hon kördes till en bostad i Borlänge, där hon våldtogs av mannen i 35-årsåldern medan mannen i 20-årsåldern tog betalt för det. Det skriver SVT.

Samtliga tre män åtalas nu vid Falu tingsrätt för människorov.

Mannen i 35-årsåldern åtalas även för grov våldtäkt mot barn samt ringa narkotikabrott. Mannen i 20-årsåldern åtalas också för narkotikabrott och medhjälp till grov våldtäkt. Dessutom hotade han att döda både flickan och 35-åringen om flickan inte hade sex med mannen.

Alla tre förnekar brott, förutom 35-åringen som erkänner narkotikabrottet.

Åklagaren yrkar på utvisning för två av männen vid fällande dom.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 677 30 30 eller på Patreon.

Become a Patron!