Gäng stormade nattklubb i centrala Stockholm

Hem Fokus Gäng stormade nattklubb i centrala Stockholm
Gäng stormade nattklubb i centrala Stockholm

Natten till söndagen larmades polisen till nattklubben F12 i centrala Stockholm. Ett 30-tal yngre män hade då stormat klubben, hotat och misshandlat personal. Polisen kunde efter visst tumult avlägsna gruppen. Sjutton yngre män omhändertogs och en greps för våld mot tjänsteman.

Strax innan 02:30-tiden natten till söndagen larmades ett flertal polispatruller till nattklubben F12 på Fredsgatan 12 i centrala Stockholm. Ett större gäng hade då trängt sig in på nattklubben och ställt till bråk. Nattklubbens tre ordningsvakter hade små möjligheter att få ordning då gruppen bestod av cirka 30 personer.

Vittnen rapporterar om våld och vandalisering i lokalen. Under tumultartade former lyckades polisen avlägsna gruppen, som till stor del ska ha bestått av kriminellt belastade personer från ett utsatt område. Polisen omhändertog 17 personer, som avlägsnades från platsen. En person greps för våld mot tjänsteman.

Ytterligare gripanden kan bli aktuella när polisen analyserat övervakningsfilmer från platsen. Ingen person ska ha skadats allvarligt vid bråket, men flera gäster chockades vid tumultet.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!