Brutal misshandel i Sandviken

Hem Fokus Brutal misshandel i Sandviken
Brutal misshandel i Sandviken

En man i 40-årsåldern attackerades och höggs ner av två maskerade gärningsmän i Sandviken sent på söndagskvällen. Mannen fick föras till sjukhus med ambulans. Trots en större polisinsats lyckades inte polisen hitta gärningsmännen.

Annons

Vid 23-tiden på söndagskvällen larmades polis och ambulans om en brutal misshandel i Sandviken. En man i 40-årsåldern hade attackerats med stickvapen av två maskerade gärningsmän i en gångtunnel. Mannen fördes till sjukhuset i Gävle med flera stick- och skärskador. Skadorna betraktas som allvarliga, men inte livshotande.

En större polisinsats sökte efter gärningsmännen, bland annat med hundpatrull. Gärningsmännen flydde från brottsplatsen till fots och lyckades undkomma polisens sökinsats. Polisen säger sig inte känna till någon hotbild mot den attackerade mannen.

Flera av offrets anhöriga blev vittne till den brutala attacken. De anhöriga ska ha chockats svårt av händelsen.

Fredrik Antonson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!