Med öppna ögon rakt ned i avgrunden…

Med öppna ögon rakt ned i avgrunden…

Den europeiska vänstern är skadlig för vårt kulturarv och vår samhälle. Det har vi lärt oss alltsedan den ryska revolutionens dagar och ett av kommunister förhärjat Öst- och Centraleuropa efter 1945. Vi har även lärt oss det av vänsterns postkoloniala export av socialismens fördärv till Afrika och Asien.

Annons

Vänstern har sin världsbild klar och vill inte ha någon annan. Man håller fast vid den – in i döden. Hundra år av praktisk socialism i världen och tiotals miljoner människors död i dess spår får ändå inte den mest inbitne vänstermänniska att ändra sig.

Man vill inte erkänna att man har haft fel från början.

Detsamma gäller vänsterns hela skeva postkoloniala syn, som nu politiskt förgiftar vår del av världen, skapar oro och kaos i Europa och omvärlden och lämnar människor – nu senast kristna och yazidier – helt utan stöd i en del av världen som har varit deras hem i tusentals år.

Talar man med människor som kan problematiken i Mellanöstern och har studerat vänsterns ovilja att förhindra att islamisterna – inte minst massmördarna från IS – översvämmar Europa, är situationen klar.

Så här låter det: Muslimer kan inte vara förtryckare – och kristna kan inte vara de förtryckta. När islamister förhärjar en del av vår värld handlar det om postkolonialism och är egentligen vårt eget fel. Kom ihåg det…

Eller så här: När islamisterna skändar de kristna kyrkorna – i Frankrike är man svårt utsatt sedan flera år – eller mördar kristna i Europa, Afrika eller Asien, är det egentligen européernas fel. Glöm inte vad vi har gjort mot dem…

Det är en bisarr och skev bild som vänstern håller fast vid. Den som tror att oviljan från vänsterhåll att stoppa islamismens tillväxt i Europa beror på ren naivitet har fel. Den som tror att vänstern inte vågar ta kristna eller judar i försvar för att man inte vill reta upp en växande muslimsk befolkning har egentligen också fel.

Annons

Detta är en del av vänsterns inarbetade världsbild. Att överge den vore detsamma som att erkänna att man har fel. Och har haft fel hela tiden. Överger man den, ger man den värdekonservativa högern rätt. Hellre dör man!

Detta har inget med forna tiders europeiska övergrepp på afrikaner eller asiater att göra. Detta handlar om vänsterns blinda hat mot vårt samhälle och vår kultur. Det hatet trumfar till och med självbevarelsedriften. Vi såg ju för övrigt hur det gick för vänstern i Iran på 1980-talet…

Vänstern har ögon att se med, precis som vi andra. Men man tittar bort och med öppna ögon tågar man rätt ned i avgrunden. Tyvärr drar man oss andra med i fallet, om vi inte resolut och beslutsamt kämpar emot och försöker vända denna förödande och skadliga avveckling av vårt samhälle!

Christopher Jarnvall

 

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!