Kvinna dog efter att ha fallit ur en bil i farten

Kvinna dog efter att ha fallit ur en bil i farten

En kvinna i 25-årsåldern har dödats efter att ha fallit ur en bil i farten i Niemisel utanför Luleå. Det skriver polisen på sin hemsida. En man har anhållits, misstänkt för grovt vållande till annans död.

Polisen känner ännu inte detaljerna kring det inträffade. Har kvinnan själv kastat sig ut – eller har föraren knuffat henne? Kvinnan fick föras till sjukhus med ambulans, men dog av sina skador.

Bilföraren, en man i 30-årsåldern, är nu gripen och misstänks för grovt vållande till annans död. Det skriver SVT. Han anhölls sent på söndagkvällen. En brottsplatsundersökning har utförts och bilen är tagen i beslag.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!