Ny våldtäkt utomhus i Stockholm

Ny våldtäkt utomhus i Stockholm

En kvinna i 40-årsåldern har under natten förts till sjukhus efter en misstänkt våldtäkt utomhus i Järfälla i nordvästra Stockholms. För två dygn sedan misstänks en annan kvinna ha blivit våldtagen utomhus på Södermalm.

Strax efter midnatt larmades polisen till Järfälla och kvinnan kunde föras till sjukhus. En förundersökning om våldtäkt är inledd. Det rapporterar SVT.

Det var flera polispatruller på platsen och ett stort område spärrades av, som tekniker kunde arbeta med. Polisen är dock förtegen om brottet och vill varken kommentera, om det rör sig om en överfallsvåldtäkt eller om gärningsmannen var okänd för kvinnan.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!