Äldre man misshandlad i sin bostad av inkräktare

Hem Fokus Äldre man misshandlad i sin bostad av inkräktare
Äldre man misshandlad i sin bostad av inkräktare

En man i 80-årsåldern fick föras till sjukhus efter att ha misshandlats i sin bostad i Nyköping. Polisen kunde gripa en yngre man på platsen. Inkräktaren hade klättrat in genom ett fönster och misshandlat den äldre mannen med flera slag.

Vid 01:30-tiden natten till onsdagen larmades polis till en adress i Nyköping. En äldre man uppgav att han misshandlats av en yngre man som tagit sig in i mannens bostad genom att klättra in genom ett fönster. Flera hårda slag hade riktats mot den äldre mannen, som fick föras till Nyköpings lasarett för vård.

Polisen kunde gripa en yngre man i 25-årsåldern som nu misstänks för misshandel. Den gripna ska ha varit påverkad och hade på onsdagsmorgonen inte kunnat förhöras av polis. Enligt polisen ska det finnas någon tidigare relation mellan den misstänkta och offret.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!