Tre skadade efter stenkastning mot bilar i Kristianstad

Hem Fokus Tre skadade efter stenkastning mot bilar i Kristianstad
Tre skadade efter stenkastning mot bilar i Kristianstad

Minst tolv bilar utsattes för stenkastning i Kristianstad under onsdagskvällen. En yngre man kunde gripas som misstänkt för stenkastningen. Tre bilister skadades när deras bilar träffades av stenar, varav en behövde föras till sjukhus.

Polisen i Skåne fick tidigt på onsdagskvällen larm om att bilar på länsväg 118 i Kristianstad utsattes för stenkastning med större stenar. Minst tolv bilar träffades, och tre av bilarna skadades så svårt att de fick bärgas från platsen. Tre personer skadades, främst av glassplitter. En av de skadade fick föras till sjukhus för vård.

Polisen kunde snabbt gripa en yngre man i 25-årsåldern som misstänkt för stenkastningen. Mannen ska ha varit påverkad av narkotika eller annan substans. Mannen misstänks för misshandel samt försök till grov misshandel.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!