Trebarnsfar död efter bilbrand i Västerås

Trebarnsfar död efter bilbrand i Västerås

En trebarnsfar har avlidit efter att ha försökt släcka en bilbrand i Västerås natten till onsdagen. Mannen fördes med ambulans till sjukhus i samband med räddningsinsatsen på platsen. Under söndagen avled mannen på sjukhus.

En man boende i stadsdelen Bäckby i Västerås har avlidit efter en bildbrand natten till onsdagen den 14 augusti. Mannen upptäckte bilbranden och försökte släcka eller begränsa branden på egen hand i väntan på räddningstjänsten. Vid räddningstjänstens framkomst upptäckte man att mannen inte mådde bra, och ambulans tillkallades.

Mannen, en trebarnsfar, fördes till sjukhus i Västerås med ambulans. Under söndagen avled mannen, och enligt uppgifter på sociala medier från mannens familj ska bilbranden ha orsakat mannens död. Polisen och sjukhuskällor har inte kunnat bekräfta detta, då dödsorsaken ännu inte ska vara helt klarlagd.

Stadsdelen Bäckby har under våren och sommaren drabbats av flera omfattande bilbränder. Flertalet av dessa anses vara anlagda.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!