Stort bråk vid akuten i Malmö

Stort bråk vid akuten i Malmö

Polisen i Malmö fick på torsdagskvällen rycka ut till ett större bråk vid akutmottagningen i Malmö. Ett 20-tal personer var då inblandade i ett slagsmål vid ambulansinfarten. En person skadades vid bråket.

Ett 20-tal personer var inblandade i ett större bråk vid ambulansintaget på Skånes universitetssjukhus i Malmö. De inblandade i bråket tillhörde enligt ordningsvakter på platsen olika grupperingar i staden. Flera ambulanser kunde på grund av bråket inte köra fram till akutmottagningen den normala vägen.

Polisen fick larm om bråket vid 20:30-tiden på torsdagskvällen. Flera polispatruller skickades snabbt till platsen. Vid polisens ankomst försvann de flesta inblandade snabbt från platsen. Verksamheten på akuten kunde då återgå till det normala.

En person skadades vid bråket och behövde sjukhusvård på den närbelägna akutmottagningen. Vad som orsakat det stora bråket är ännu så länge oklart.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!