Tioåring rånad och misshandlad av ungdomsgäng i Karlskoga

Tioåring rånad och misshandlad av ungdomsgäng i Karlskoga

En 10-årig pojke rånades och misshandlades på fredagen av ett ungdomsgäng i Karlskoga. Pojken blev vid rånet av med sin väska, och ska även ha misshandlats med slag mot huvudet. Polisen hade på fredagskvällen inte lyckats hitta någon av inblandade i rånet och misshandeln.

Annons

Ett större ungdomsgäng attackerade på fredagskvällen en 10-årig pojke vid Bråtenskolan i norra delen av Karlskoga. Pojken avtvingades sin väska, och fick emot slag mot sitt huvud med ett tennisracket. De fysiska skadorna ska vara lindriga, men pojken ska ha blivit mycket skärrad efter händelsen.

Enligt uppgifter från polisen ska pojken inte ha känt igen någon i gänget, Ungdomsgänget beskrevs av pojken vara i 14-15-årsåldern och omfattat såväl pojkar som flickor. De misstänkta gärningsmännen försvann sedan från platsen, och hade på fredagskvällen ännu inte påträffats av polisen.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!