Sluta! Vi fattar! Vem försöker ni lura?!

Sluta! Vi fattar! Vem försöker ni lura?!

Nej, vi är inte dumma! Vi har genomskådat det politiska skojeriet och vi tyder i klartext de koder ni försöker slå i oss för att dribbla bort verkligheten och de reella problemen.

Annons

Vi fattar, att vänstern och deras handgångne i media kör hårt med Greta Thunberg och klimatspåret nu, då migrationsproblemen och gängkrigen i Sverige håller på att bli olidliga.

Vi fattar, att ’socioekonomiskt svaga delar av samhället’ egentligen innebär problemområden eller kommuner som håller på att konkursa sedan en oansvarig statsmakt har tvingat på dem oproportionerligt många migranter.

Vi fattar, att bensin- och dieselpriserna inte höjs för miljöns skull, utan för att de inbringar miljarder till statskassan varje år.

Vi fattar, att svensk alkoholpolitik för länge sedan övergick från att ha sociala till statsfiskala förtecken och att Systembolaget finns för att det ger klirr i statskassan.

Vi fattar, att sjukvården och tandvården går på knäna eftersom dessa områden numera överlastas av migranter med enorma behov av vård. Och eftersom gängkrigen har flyttat in i sjukhuskorridorerna.

Vi fattar, att det ökande antalet våldtäkter inte hinner utredas, eftersom polisen har händerna fulla med en växande gängkriminalitet som håller på att ta över.

Vi fattar, att pengarna i Sverige tar slut eftersom allt färre människor jobbar för allt fler och att bidragsströmmen ut i ena änden ökar utan att inflödet blir större.

Annons

Vi fattar, att människor tar sitt pick och pack och flyttar från Sverige. Inte för att de vill undvika skatten i första hand, utan eftersom de har tröttnat på att betala stort och inte få något tillbaka.

Vi fattar, att det inte är knarkande ungar i Djursholm som är den direkta orsaken till gängkrigen utan en totalt misslyckad – eller obefintlig – integration i ett land där allt har flutit omkring i decennier.

Så – Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Morgan Johansson, Annie Lööf och allt vad ni heter – sluta med ert trams och ert ’corporate bullshit’. Sluta med era ynkliga försök att föra oss bakom ljuset!

Vi är inte dumma! Vi genomskådar er!

Sverige har inte ’utmaningar’. Sverige har problem! Och ni bär skulden!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!