Ungdomsgäng misshandlade butiksanställd i Upplands-Bro

Ungdomsgäng misshandlade butiksanställd i Upplands-Bro

På torsdagseftermiddagen misshandlades en butiksanställd av ett större ungdomsgäng i en butik i Upplands-Bro. Efter en sökinsats i närområdet kunde polisen omhänderta ett antal av de ungdomar som misstänks för delaktighet i misshandeln. Då samtliga misstänkta var under 15 år fick polisen nöja sig med att rapportera dessa till kommunens socialtjänst.

Annons

Strax innan klockan 16 på torsdagseftermiddagen larmades polis till en butik i Upplands-Bro, i den nordvästra delen av Stockholms län. En butiksanställd hade då misshandlats av ett större ungdomsgäng i butiken. Misshandeln ska enligt poliskällor ha omfattat såväl slag som sparkar, men den butiksanställda ska ha klarat sig undan med endast lindriga fysiska skador. Däremot ska den butiksanställda ha chockats svårt vid misshandeln.

Polisen sökte efter ungdomsgänget i närområdet, och kunde efter en kort tid hitta några av de misstänkta i närheten. Då samtliga omhändertagna var under 15 år fick polisen släppa dessa, och istället rapportera dem till kommunens socialtjänst.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!