Steget Efter blir bok

Steget Efter blir bok

Läsarna på NB Nyhetsbyrån har under lång tid kunnat se Steget Efters samtidssatir i form av pricksäkra teckningar. Steget Efter har efter en lyckad crowdfunding låtit ta fram en bok med många av de mest uppskattade teckningarna. Boken förväntas nå handeln i början av november, och aspirerar på att bli ”Årets julklapp” hos de mest dystopiska svenskarna.

Annons

Under signaturen Steget Efter har en ännu okänd tecknare under lång tid låtit sin penna beskriva samtidsutvecklingen i Sverige. Att bildsätta Sverige i vår tid kräver sin konstnär, med en gedigen blandning av satir, ironi och cynism. Steget Efters teckningar har blivit en stor attraktion på Twitter, där tecknaren först började sprida sina teckningar.

NB Nyhetsbyrån har under en tid publicerat Steget Efters teckningar under rubriken ”Sverigebilden”. Teckningarna har uppskattats mycket av läsekretsen, tack vare eller på grund av den extrema träffsäkerheten i samtidskonsten. Steget Efter riktar alltid udden mot makten, mot de mest framträdande samhällsdebattörerna.

Flera hundra generösa supportrar bidrog starkt till den bok som snart publiceras, genom generöst stöd. Boken kan redan nu förhandsbeställas till ett mycket rimligt pris, och rekommenderas varmt till de och dem som vill ge bort en bok som med hundratalet teckningar ger en bra bild av Sverige 2019. Ni kan beställa boken, eller Steget Efters unika vykort genom att klicka på länken nedan – Årets julklapp.

Klicka här: Steget Efter – beställningslänk.

Fredrik Antonsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!