Västerås: Två män funna döda i lägenhet

Västerås: Två män funna döda i lägenhet

Två män i 30-årsåldern har hittats döda i en lägenhet i Västerås. Polisen fann de två männen i bostaden på söndagkvällen efter det att larm hade inkommit. En förundersökning om dubbelmord har inletts. Expressen skrev.

Eftersom det inte exakt går att avgöra vad dödsfallen beror på, inledes en förundersökning gällande mord, för att kunna utreda vad som har hänt. Polisen har en preliminär ID, men den är inte riktigt fastställd ännu.

Boende i området beskriver det som ett typiskt bostadsområde med radhus och hyreslägenheter. Det har dock hänt mycket i området och det är inte länge sedan man hade ett knarktillslag.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!