Reinfeldt har inget förtroendekapital kvar!!!

Reinfeldt har inget förtroendekapital kvar!!!

Först bidrar han till Sveriges sammanbrott genom ett sanslöst samarbete med Miljöpartiet så att Sverige fördjupar misären och får allt fler ’no-go-zoner’ där brottsligheten frodas. Sedan gör han till sin affärsidé att försöka skapa ordning och reda igen.

Annons

Lysande!

Vi har konstaterar det förut: Fredrik Reinfeldt har förbrukat allt förtroende!

Ta tillbaka kontrollen över allmän plats. Företagandet hotas allt mer av tilltagande kriminalitet. Mycket måste göras för att tryggheten kan öka på allmänna platser. Det tycker förre statsminister Fredrik ’öppna era hjärtan’ Reinfeldt.

Och han anser även att lösningen är så kallade affärs- och medborgarplatser (AMP). Det skriver han på DI:s debattsida. Själv är han ordförande för Centrum för AMP och får alltså litet gratis reklamplats.

Grattis!

Idén att en s k AMP inrättas av de intressenter som finns runt en plats – fastighetsägare, näringsidkare och närboende och som delar ansvaret med kommunen – är väl i och för sig bra. Men svårsmält eftersom den kommer från just Reinfeldt.

’Genom AMP tar vi tillbaka de offentliga utrymmena från element som orsakar otrygghet. Vi gör platserna tillgängliga för alla medborgare’, skriver Fredrik Reinfeldt.

Annons

Finemang!

Fredrik ’försvaret är ett särintresse’ Reinfeldt har absolut noll och intet förtroendekapital kvar i dessa frågor. Han gör klokt i att ligga lågt. För vi har inte glömt vem som ställde till eländet!

Varför får vi för övrigt associationerna till gangstervärldens beskyddarverksamhet: Först ställer man till elände för någon, sedan presenterar man en lösning som inte går att säga nej till…

Jisses…

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!