Kvinnoöverfall vid Enköping – polisen ber om hjälp

Kvinnoöverfall vid Enköping – polisen ber om hjälp

Kvinnan var på väg till jobbet tidigt på måndagmorgonen. I en gångtunnel i Hummelsta utanför Enköping blev hon överfallen av en okänd man. Mannen knäade henne, tog stryptag och slog kvinnan i ansiktet. Han är fortfarande på fri fot.

Nu ber polisen allmänheten om hjälp i jakten på den okända man som överfallit kvinnan. Det skriver AB. Polisen vill få in iakttagelser från området.

Kvinnan har lyckats ta sig till sjukhus med skador i ansiktet efter överfallet. Polisen vet dock inte hur. Den som har gjort iakttagelser eller befunnit sig i området på måndagsmorgonen ombeds kontakta polisen på 114 14.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!