Tack till Trump – utan USA:s insatser hade världen varit ett terrornäste!

Tack till Trump – utan USA:s insatser hade världen varit ett terrornäste!

Ofta blir man förbannad över den vänsterliberala ignoransen och bortskämda gapigheten. Man sitter hundratals mil från krigshärden och skriker på USA. Och framför allt på Donald Trump.

Annons

Bombar USA terrorister i Mellanöstern, gör de fel. Och framför allt gör Trump fel. Låter USA bli att bomba terrorister i Mellanöstern, gör de också fel. Framför allt Trump, förstås.

Igår deklarerade president Trump, att USA hade tagit död på en av modern historias vidrigaste slaktare – IS-ledaren Abu Bakr al-Bagdadi. DN:s murvel var dock snabbt där och förminskade insatsen, kallade det en ’symbolisk seger för Donald Trump’.

Men visst: Hotet från den islamistiska terrorsekten är långt ifrån över. Och världen kanske inte är en mycket säkrare plats att leva på. Men det är USA – inte den västerländska vänstermaffian och absolut inte DN:s murvlar – som har oskadliggjort ledaren för den mänskliga ohyran IS.

Vad menar DN:s kommentator? Egentligen? Att Trump inte skall förhäva sig? Ja, det menar DN säkert. Men menar tidningen också, att det är lönlöst att ta terrorister av daga, eftersom det hela tiden kommer nya?

Jo, visst är det en hydra mänskligheten har att göra med. Men det är bara att hugga på. Det växer ut nya, ondskefulla huvuden hela tiden. Chop! Chop!

En sak är i alla fall säker: Hade inte USA funnits och vi uteslutande hade tvingats leva med fingoda gaphalsar eller DN:s murvlar, hade vi varit totalt överkörda av terrorister för länge sedan. Man blir faktiskt bara förbannad på de där vänsterliberala fåntrattarna som gnäller och inte gör ett smack själva.

Hur många IS-terrorister har Sverige tagit kål på?! Vi lyckas ju inte ens låsa in dem som kommer (tillbaka) till vårt land!

Annons

Vi borde samla in hela gänget av skrikiga vänsteraktivister, sätta på dem kängor och uniform, utrusta dem med en automatkarbin i näven och skicks dem till Syrien. Där kan de sedan göra amerikanernas jobb. Och passa på ett ge Storturken och hans armé litet pisk.

Det hade säkert varit mer välkommet för hårt trängda kurder än gapiga aktivister i västerländsk trygghet, som bara gnäller på dem som faktiskt gör mänskligheten bättre och världen litet säkrare.

Tack, USA, för det jobb ni gör!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!