Ett ohöljt förakt för oss skattebetalare!

Ett ohöljt förakt för oss skattebetalare!

Igår avslöjade TV4 att Svenska Institutet marknadsför Sverige över hela världen som ett generöst bidragsland där illegala migranter får fri tandvård och bidragen skjuter i höjden ju fler barn man skaffar.

Annons

På sidan Sweden.se kan vi läsa om hur generösa skattebetalarna i Sverige är mot dem som kommer hit, aldrig har bidragit och dessvärre ofta heller aldrig kommer att bidra.

På engelska, ryska, kinesiska och arabiska berättar SI bland annat stolt, att ’papperslösa’ (illegala migranter) har rätt till vård och tandvård. Att man kan få 7.500 plus 4.240 kronor i månaden i bidrag om man har sex barn. Att sjukvård är nästan gratis. Att den som har funktionsnedsättning får hjälp dygnet runt. Och så vidare.

Är det därför märkligt att alla världens fattiga och outbildade migranter vill till Sverige?!

Är det därför märkligt att så många tycks vara mer fokuserade på bidragslyft än på arbete?!

Är det därför märkligt att Sverige framstår som ett eldorado för lycksökare som inte orkar jobba men har siktet inställt på att parasitera på andra?!

Hela Svenska Institutets informationskampanj borde klassas som ren sabotageverksamhet. Detta sänker nämligen Sverige och tvingar oss som betalar eller har betalat att ställa oss sist i kön.

När fick t ex just din gamla mor fri tandvård senast?!

Annons

Vilket oerhört förakt mot oss skattebetalare!

Och redan 2017 påtalade PM Nilsson i DI, att informationen låg ute på svenska ambassader världen över. Men inget hände förstås. Först nu, efter gårdagens ’avslöjande’ av TV4 blir det fart på sittfläsket i Rosenbad. Ansvarig minister skall undersöka Svenska Institutets avsikt…

Det lönar sig inte längre att bli upprörd över enskildheterna. Istället bör vi rikts in oss på att se sambanden. Svenska Institutet är långt ifrån det enda verk som havererar. Och vem eller vilka vinner på detta?

Skall vi gissa att hela Svenska Institutet kryllar av små inkvoterade aktivister på vänsterkanten som gör vad de kan för att sänka vårt land till ett gungfly av bidragstagare och kriminella. Vad nu avsikten kan vara med det… Vad tror du?

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!