Folkbildningsrådet islamiserar Sverige!

Folkbildningsrådet islamiserar Sverige!

Det har blåst upp till het debatt om Folkbildningsrådet och dess undermåliga och okontrollerade verksamhet. Kritikerna menar, att rådet via bidrag hjälper islamisterna att bygga upp parallellsamhällen i Sverige.

Annons

’Genom att betala ut 23 miljoner per år till studieförbundet Ibn Rushd förstärker Folkbildningsrådet en politiskt inriktad grupp, som kan kopplas till Muslimska brödraskapets ideologiska skola. Gör Folkbildningsrådet till en myndighet så att dess aktiviteter kan granskas’.

Det skriver terrorforskaren och docenten i statsvetenskap Magnus Ranstorp och docenten i socialantropologi Aje Carlbom i Expressen.

’Den bild som Magnus Ranstorp och Aje Carlbom målar upp av Ibn Rushd – med bidragsmissbruk och ett islamiskt parallellsamhälle – stämmer inte med verkligheten’.

Det svarar Catharina Håkansson Boman,
Ordförande i Folkbildningsrådet, och Maria Graner,
Generalsekreterare vid samma inrättning.

Jaha, vem skall man tro på?

Naturligtvis är det Ranstorp och Carlbom som har rätt. Ledningen för det katastrofalt illa skötta Folkbildningsrådet har inte bara fel och duckar. Den driver dessutom en institution som halkade snett för många år sedan.

Håkansson Boman och Graner kan i bästa fall avfärdas som extremt naiva och godtrogna. I värsta fall som aktiva medlöpare till dem som vill ha en islamisering av Sverige. Hur som helst har de – medvetet eller omedvetet – bidragit till att skapa de idlamistisks parallellsamhällen som har poppat upp snart sagt överallt i Sverige numera.

Annons

Vi skall vara snälla och tolka deras agerande som naivt och okunnigt. Inte illvilligt och subversivt. De följer en tradition av svensk dumsnällhet och godtrogenhet som inte bara är en säkerhetsrisk. Den håller på att riva ned vår kultur, vår historia och kasta vårt land i fördärvet.

Avsätt hela gänget i ledningen för Folkbildningsrådet och lägg ned eländet!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!