Business as usual för islamist-imamerna?

Business as usual för islamist-imamerna?

Idag blev det känt att regeringen tycker att de islamister som Säpo satte i förvar i våras mycket väl kan utvisas. Det är bara det att de kan inte utvisas, för någon har fått för sig att de kan råka illa ut i sina hemländer.

Annons

Islamisterna, som har ägnat sig åt subversiv verksamhet i vårt land och av Säpo betraktas som säkerhetsrisker, kan alltså inte fara hem. Vi sitter fast med dem. Med ’svarte Petter’ så att säga.

Så vad som nu händer är att islamisterna, som inget hellre vill än att krossa det svenska samhället och bygga upp ett muslimskt dito, kommer att släppas ut och – i alla fall troligen – åläggas anmälningsplikt hos Säpo.

Men däremellan är det tydligen fritt fram att köra på som vanligt med sharia-spåret. Business as usual, sålunda.

Dessutom skall en av islamisternas advokater dra fallet till Europadomstolen. Hela köret med ’mänskliga rättigheter’, alltså. Vi låter dem hållas, trots att de vill fördärva vår tillvaro.

Och regeringens utvisningsbeslut är förstås totalt poänglöst. Det visste gänget i Rosenbad. Bara ett meningslöst spel för gallerierna. Och här sitter vi skattebetalare med hela imam-gruppen ä på halsen. I evigheters evighet. Amen.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!