Islamistisk infiltration i danska polisen?

Islamistisk infiltration i danska polisen?

Ordföranden i det islamkritiska danska partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan, har meddelat den danska nättidningen 24NYT, att han på fredagkvällen blev utsatt för en attack med vätska, som lika gärna kunde ha handlat om syra.

Annons

Paludan skriver i en ilsken inlaga, att ’Københavns Politi har nu vist, hvor deres loyalitet ligger: hos kriminelle religiøse’.

Bakgrunden är, att Rasmus Paludan överfölls med någon form av vätska vid tunnelbanestationen Nørrebros Runddel. Han menar att kvinnan som överföll honom kan ha gjort det i samförstånd med polisens insatsledare samt – anser Paludan – två, tre religiösa poliser med arabiskt ursprung.

Det som dock är bekräftat, enligt 24NYT, är att insatsledaren inte gjorde någon sak av attacken samt att gärningskvinnan aldrig belades med handfängsel och dessutom fick behålla sin mobiltelefon, med vilken hon kunde ha kommunicerat med andra gärningsmän.

En fotograf har dokumenterat attacken och aggressionen i samband med Paludan tal, men blev enligt uppgift avvisad. På filmen konstateras dock, att kvinnan var mycket aggressiv, men att det knappast handlade om syra. Hon blev också avvisad av polisen. Paludan anser dock, att man borde ha varit mer handfast.

För den som vill bilda sig en egen uppfattning ligger länk till källan här nedan.

Christopher Jarnvall

 

Annons

Källa: https://24nyt.dk/video-paludan-overfaldet-tordner-mod-arabiske-politifolk/

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!