Kära politiker, ni är helt värdelösa och måste bytas ut

Kära politiker, ni är helt värdelösa och måste bytas ut

Jag har ingen statistik på hur tafatt Sverige är jämfört med andra länder. Jag tror inte heller att man för sådan statistik. Men min uppfattning delas nog av väldigt många, och det är att våra politiker gör alldeles för lite för att stävja den ökade kriminaliteten och otryggheten i vårt land. Hur kommer det sig egentligen, kan man undra?

Annons

Vi har ett gigantiskt samhällsproblem i Sverige när det gäller kriminalitet, och våldet tycks bara öka och bli allt grövre. Vad ska egentligen till för att man ska börja rensa bland kriminella element, och utvisa dom som utvisas bör ut från landet?

Efter terrorattentatet i april 2017 anordnades en kärleksmanifestation istället för att fördöma och utmåla islamister som det främsta hotet mot vårt land och mot svenskar. Detta till trots att SÄPO gått ut och sagt just att islamism är det största hotet mot Sverige.

Det är ett tydligt bevis på svenska politikers tafatthet. Som att dom inte förstår allvaret eller att dom inte vet hur dom ska agera. Terrorism är en direkt attack mot vårt land och mot vårt folk, och är politiskt betingat, en krigshandling.

Efter varje sprängning och mord går våra politiker ut och fördömer attackerna i medier och säger att man ska agera. Men absolut ingenting händer. Inte ens med de sex imamer, som av SÄPO klassas som säkerhetsrisk utvisas ifrån landet. Dom går istället fria.

Så länge inte våra politiker gör något åt den skenande samhällsutvecklingen i form av ökad kriminalitet och otrygghet, ger dom den sitt stöd. Varje svensk bör nu därför börja ställa sig frågan: företräder våra politiker de laglydiga eller företräder dom de kriminella? För mig är det tydligt, att våra politiker inte primärt företräder de laglydiga.

Jag drar min gräns här. Jag har tröttnat på att läsa om sprängningar, rån, skjutningar, våldtäkter, mord och om islamister som kan bete sig hur som helst utan att samhället reagerar och fördömer deras agerande, och yrkar på utvisning, eller minst fängelse.

Men visst, det finns saker som svenska politiker är bra på: gå i Pridetåg, tala om alla människors lika värde, stämpla oliktänkande som rasister, starta utredningar (som inte tycks leda någon vart) och att bråka sinsemellan vem som är mest eller minst human. Eller för all del argumentera för ett klimathot som inte existerar.

Annons

Jag och säkerligen många med mig har insett att ni politiker är helt värdelösa och ni behöver därför bytas ut, och ersättas med politiker som värnar Sverige och vårt svenska folk.

Andreas Swedberg

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!