Kommunisterna förtjänar allt verbalt stryk de kan få

Kommunisterna förtjänar allt verbalt stryk de kan få

Igår gick det hett till i Sveriges riksdag. Kanske var det på tiden. Det händer annars inte då mycket där. Kommunisten (ja, hon är faktiskt det) Linda Westerlund Snecker (V) och Adam Marttinen (SD) brakade samman så orden yrde!

Annons

Jo visst, man skall hålla en god ton i det offentliga samtalet. Det förespråkar NB Nyhetsbyrån i alla lägen. Men inland behöver man nog rensa luften och göra debatten litet hårdare än eljest.

Talmannen Andreas Norlén fick rycka in, när Marttinen beskrev Westerlund Snecker och hennes haranger som ’dravlet och pinsamheten i Sveriges riksdag personifierad’. Och visst var det ett personangrepp. Men kommunisten från Norrköping tål nog vad hon får i det avseendet.

Vi skall väl också erinra om vad ämnet berörde: Att det behövs en ordentlig lagstiftning som förhindrar att allmänfarliga individer av olika slag – i detta fall en handfull islamister – bara släpps ut i vårt samhälle. Eftersom de tydligen inte kan utvisas.

Vi behöver inte påpeka att Vänsterpartiet tycker att det är OK med frigående terroristämnen. Och att kommunisterna förstås gör en klassfråga av saken. Det framgick också. Det var säkert fler än Marttinen som såg rött igår i Kammaren.

För vad är det kommunisten Westerlund Snecker och hennes partikamrater vill? Jo, de vill underblåsa en klasskamp. De vill riva ned vårt samhälle. De är inte intresserade av demokrati och mänskliga rättigheter, annat än om dessa storheter kan ge dem en ursäkt att rasera Sverige fullständigt,

Vi skall också erinra om att hyfs och stil ligger långt från vänsterpartisternas agenda. Vi minns alla Rosanna Dinamarcas tramsande under förra mandatperioden. Kommunisterna förtjänar faktiskt åtminstone allt verbalt stryk de kan få. Det vill vi gärna höra mer av!

Det är – slutligen – varje statsstyres skyldighet att skydda sina egna i första hand. Inte till varje pris ta tillvara varje terrorists rättigheter på vår bekostnad! Därför kan vi med gott samvete låsa in de subversiva element som vill oss illa! Varför görs inte det redan?!

Annons

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!