Villkorligt frisläppt islamist mördade i London

Villkorligt frisläppt islamist mördade i London

Terroristen, som dödade två människor på fredagen vid London Bridge, avtjänade tidigare ett fängelsestraff, men hade släppts ut villkorligt med elektronisk boja och krav på att anmäla sig hos myndigheterna. Det skriver brittiska Mirror.

Mannen sköts av polisen efter dådet. Han var känd av myndigheterna och hade enligt uppgift i brittiska media förbindelse med islamistiska terrorgrupper.

Enligt The Times deltog mördaren i en konferens, anordnad av Cambridge University, som handlade om rehabilitering av f d interner. Mördaren skall dock ha hotat att spränga byggnaden, där konferensen ägde rum.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!