Gott Nytt År! Nu måste det vända…

Gott Nytt År! Nu måste det vända…

Kära Läsare! Tack för 2019, för glada tillrop, nyhetstips, gåvor och aktivt stöd. Det är roligt att så många följer oss och tycker att vår ’swish-journalistik’ behövs. Vi hade nog inte trott annat – men er support bekräftar detta!

Annons

Nyhetsbyrån växer. Från i höst är vi flera som skriver och reklamintäkterna ökar (varje gång du klickar på artikeln eller annonsen) och det ger oss ett ökat svängrum inför nästa år, som – räknar vi med – blir ännu mer dramatiskt än detta. Vi har inte sett slutet på dramat ’Sverige’, men nu måste det snart vända…

Vi fortsätter enträget vår bevakning av det som händer.

Eftersom NB Nyhetsbyrån till stor del lever på ditt stöd – och inte på skatter till statliga media eller presstöd – är vi fortsatt beroende av dig, bästa Läsare. Längst ned på vår hemsida och i artiklarna hittar du swish-nummer och en knapp för att via Patreon hjälpa oss med ett månatligt bidrag. Du väljer själv hur mycket din prenumeration är värd.

Swish: 123 677 30 30
Bg: 5375-2226

Om vi kort summerar detta år: Har något ljusnat? Ja, möjligen opinionssiffrorna, som visar att vi skulle kunna få ett regeringsskifte 2022. Det vill vi gärna ha och sticker inte under stol med att en koalition M-KD-SD skulle vara bra för Sverige. Ordning och reda!

Möjligen kan vi också se, att de flesta politiker pch offentliga tjänstemän, som ’inte såg det komma’ nu faktiskt i alla fall har ett krismedvetande. Hur långt det nu hjälper…

Polisen verkar hur som helst rätt desillusionerad. Samtidigt som skjutningar och döda är mer eller mindre konstant mot i fjol, ökar sprängningarna dramatiskt. Och väldigt få av dessa våldsbrott klaras upp.

Annons

Detta är ett Sverige som visserligen har kommit snabbt. Men såväl politiker som polis har ändå haft flera år på sig, så de kan inte vara helt tagna på sängen. Redan under 2014 pågick många s k skjutningar i framför allt Göteborg. Sedan brakade det löst ordentligt. Det minns nog de flesta…

Vi kommer att fortsätta att följa utvecklingen och bevaka och kommentera det som händer. Vilken väg Sverige än tar kan ni alltid lita på att Nota Bene Nyhetsbyrån finns i händelsernas centrum!

Vi utökar inte bara redaktion och antal medarbetare. Vi finns numera också på andra kanaler. Youtube är ett sådant forum. Besök oss där!

 

Koppla nu av och fira nyåret och fortsätt att ha några sköna lediga dagar. Allt är inte våld och elände. På många håll i vårt vackra Sverige skiner solen idag. Det kan mana till en stärkande promenad i litet varmare vinterväder än vanligt. Kanske med hunden. Och glöm inte alla fyrbenta vänner, när raketerna smäller…

Med detta önskar vi på NB Nyhetsbyrån alla våra Vänner, Läsare och Följare ett Gott Slut på 2019 och ett riktigt Gott Nytt År 2020! 🇸🇪

Christopher Jarnvall

Andreas Swedberg

Isabelle Eriksson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!