Nej – lita inte på Centern!

Nej – lita inte på Centern!

Centerpartiet skickar ut en trevare till Moderaterna och Kristdemokraterna. Det gäller ett samarbete kring bland annat migration, energiförsörjning och brottsbekämpning. Där hoppas C på sina forna regeringskolleger. Som man svek för ett år sedan.

Annons

Det är den vikarierande partiledaren Anders W Jonsson som skriver i DN: ’Vi hoppas att inte minst moderater och kristdemokrater vill delta i ett sådant konstruktivt samarbete’.

Jonsson är förvisso en hedersman på alla sätt och Centerpartiets skatte- och företagspolitik är bra. Men partiets svek och kringflackande mellan blocken samt dess närmast utopiska migrationspolitik måste rimligen avskräcka såväl Kristersson som Busch Thor!

Och vi skall inte glömma, att Anders W Jonsson endast tillfälligt är inhoppare för mammalediga Annie Lööf…

Att hjälpa Centern – och därmed den sittande vänsterregeringen – att fixa till migration, brottsbekämpning och energiförsörjning kan rimligen inte anses vara annat än politiskt självmord för moderater och kristdemokrater.

Centern är ett av de partier som genom en oansvarig politik på dessa områden har bidragit till Sveriges begynnande kollaps. Vad skulle M och KD vinna på att sätta sig i samma soffa som dem?!

Budskapet från väljarna till M och KD måste vara: Lita inte på Centern! Absolut inte! Håll fast vid den linje som nu har dragits upp. En konservativ regering ligger inom rimlighetens gränser! Jobba åt det hållet!

Christopher Jarnvall

Annons
Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!