En mördad i Farsta – tre anhållna

En mördad i Farsta – tre anhållna

Tre personer har anhållits efter det att en person misstänks ha blivit mördad i Farsta strand, söder om Stockholm. ’Vi har inlett en förundersökning om mord.’ Det säger Per Fahlström, presstalesperson vid polisen region Stockholm. Expressen rapporterar.

Larmet kom sent oå fredagkvällen och polisen kallades till en lägenhet efter ett föregivet sjukdomsfall. När man kom till platsen anträffades en skadad person som fördes med ambulans till sjukhus, där han senare avled.

Tre personer greps på plats och en förundersökning om mord har inletts, då omständigheter kring dödsfallet gör att det inte går att utesluta brott.
Under lördagmorgonen har åklagare beslutat att anhålla de tre gripna. Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!