20 ungdomar i gäng misshandlade man grovt

20 ungdomar i gäng misshandlade man grovt

Ett 20-tal ungdomar misshandlade en man grovt i 25-årsåldern vid 18.30-tiden på tisdagskvällen i Kristianstad. Även hans bil slogs sönder. Det skriver Expressen.

Annons

25-åringen hade blivit körd till akuten med stickskador och den grova misshandeln skedde på området Gamlegården. Anledningen till dådet är inte känd.  

Samtal kom in till polisen på tisdagskvällen om att ett 20-tal ungdomar kastat föremål mot en stillastående bil på Ingelstadsgatan. Väl på platsen hittade man en sönderslagen personbil. Vittnesuppgifter gör gällande att gärningsmännen lämnat platsen till fots.

På platsen hittade man stora stenar som ungdomarna hade kastat på bilen.

Samtidigt som polisen arbetade på platsen fick de veta att en man med stickskador sökt vård på akutmottagningen i Kristianstad och att 25-åringen hade koppling till händelsen på Ingelstadsgatan.

Mannen hade intill sin bil blivit angripen av ett flertal personer, beväpnade med olika tillhyggen. Han hade därefter fått skjuts till sjukhuset för att söka vård.

Polisen har efter flera timmar ingen uppfattning om varför mannen attackerats så våldsamt.

– Det finns vittnen till själva händelsen men vi vet inte så mycket om varför det har skett, säger Rickard Lundqvist vid polisens ledningscentral i Region syd.

Annons

Ett större område på Ingelstadsgatan spärrades av och kriminaltekniker beställdes ut till platsen. Ärendet rubriceras som grov misshandel.

Ännu vid 22.30 fanns ingen uppgift från Region Skåne om hur allvarliga mannens skador var.

– Det finns ingen gripen. Bilen har tagits i beslag för utredningsändamål.

Andreas Swedberg

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!