Nypremiär Café Opera SoulTrain AW

Nypremiär Café Opera SoulTrain AW

Fredagen den 24/1 slog Café Opera upp dörrarna för Soultrain AW i rejält uppfräschade lokaler. Då rullade Café Opera ut röda mattan i samarbete med partyfursten och festfixare Johan Carlén på en av Stockholms roligaste och svängigaste AW. Café Opera SoulTrain AW går in i sitt åttonde år i lokalerna, men nu hade lokalerna genomgått ett ansiktslyft och det blev uppmärksammat lite extra.

Annons

Café Opera SoulTrain AW börjar tidigt – närmare bestämt kl 17.00 och inbjudna gäster blev bjuden på bubbel och några av signaturrätterna för Café Operas AW. Det var gnistrande dansshower, färgsprakande dansgolv och musik man älskar att dansa till.

Café Opera förklarar deras koncept SoulTrain som en dansk och musik folkrörelse där alla åldrar kan mötas. Många av deras gäster är mellan 35-40 år som känt sig vilsna i en värld där alla över 35 år klassas som pensionärer.

Life is a Dance är en av deras deviser. ”Utan dans skulle världen vara en dyster plats”. Gillar du en härlig mix av bra dansmusik med sina rötter i Soul, Funk och Disco (med en och annan poplåt inslängd) är Soul Train det bästa stället att spendera tid på. ”Vi brukar säga att med Spotify, iTunes och det oerhört stora utbud av kanaler att hitta musik i, borde ju vem som helst kunna kalla sig DJ. Men det handlar inte om att ha tillgång till låtarna. Det handlar inte om att spela musik. Det handlar om att skapa atmosfär. Att bygga upp en stämning på en yta, och få rummet att vibrera av positiva känslor. Av förväntan på nästa låt. Att få känna igen. Och bli överraskad. Om vartannat”.

”Som en dirigent bygger vi ett ”gung” som gör att du som står på golvet förförs av stämningen och musiken tillsammans med alla de andra som står runt om dig. Att ni känner er som en helhet. Att alla dansande kroppar blir en själ med samma tanke. Att njuta av beatet, sjunga med i refrängen, sluta ögonen och ge sig hän till en annan värld, som är trygg, härlig och positiv. När vi är som bäst, hamnar du i zonen, och det är många av våra stamgäster som återkommer till vardagsrummet. Att vara hos oss är som att vara just hemma, bland vänner och bara ha roligt. Där dansen är vår gemensamma nämnare som tar oss närmare varandra. Där ålder bara är en siffra …Vi ligger bakom syster-klubbar i Västerås, i Uppsala, Umeå som alla kör samma koncept, där våra kollegor bjuder på musik med samma känsla”.

”Det finns inget roligare än att skapa den magiska atmosfären som gör att människor vill dansa och bara ha roligt. Precis så som livet ska vara”.

Welcome to the Party!

 

Annons

 

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!