IS-terroristerna ’Emma’ och ’Anna’

IS-terroristerna ’Emma’ och ’Anna’

SVT/SR och en del andra media driver uppenbarligen en kampanj för att kvinnliga IS-terrorister från Sverige skall få fara tillbaka hit från fånglägret i Mellanöstern och ta med sig sina barn. Men vi vill inte ha tillbaka terroristerna.

Annons

Igår intervjuades ett par föräldrar till ’Emma’ som tydligen hade blivit förförd av en man från Mellanöstern, konverterat till islam och anslutit sig till IS. Föräldrarna är – fullt begripligt – mycket oroliga. Men vi andra vill inte ha tillbaka terroristen ’Emma’.

Varför heter för övrigt numera alla IS-terrorister som namnges ’Emma’, ’Anna’ eller ’Michael’? Rätt enkelt. När SVT eller SR skall bilda opinion för att terroristkvinnorna skall få komma tillbaka till Sverige, då appellerar förmodligen svenskklingande namn lättare till en svensk opinion. Så tror skattemedia.

Men vi vill ändå inte ha tillbaka terroristerna till Sverige. Sedan må de heta Emma, Anna, Michael, Fatima eller Mohammed. Vi skall inte ha dem här!

Men visst förstår vi föräldrars och anhörigas oro och förtvivlan. Ibland låter de anhöriga visserligen rätt naiva. Men det är väl ändå självklart, att de vill ha hem sina barn och barnbarn. I deras ögon handlar det inte i första hand om terrorister och deras medlöpare.

Men vi är fler och vi vill inte ha terroristerna i Sverige. Det handlar om tidsinställda bomber, svårt hjärntvättade mördare och deras hantlangare. Sveriges invånare skall inte behöva utsättas för dem!

Politikerna har fått kalla fötter. En gång i tiden flög UD terroristerna till Sverige. Nu är de kluvna, men inser ändå, att opinionen är emot att terroristerna släpps tillbaka in i Sverige. Politikerna backar. Avvaktar. Duckar. Fegt som vanligt, men inte obegripligt.

Socialdemokraterna inser väl, att de snart tangerar 20 procent och att plocka terrorister och deras hjärntvättade barn till Sverige är ingen valvinnare. Absolut inte!

Annons

De har insett, att vi inte vill ha terroristerna i vårt land. Sedan må de heta Emma eller Anna eller Kalle eller Pelle. Men loppet är kört för dem och vi – flertalet – skall inte behöva härbärgera ens ett fåtal mordmaskiner som äventyrar vår tillvaro.

Sedan må förtvivlade anhöriga vara hur oroliga de vill… Tyvärr!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!