Vi som vill ha ordning och reda – vi tar tillbaka Sverige!

Vi som vill ha ordning och reda – vi tar tillbaka Sverige!

Det finns en mängd grupperingar – framför allt på vänsterkanten – som vill skapa kaos och antagonism mellan olika grupper. De använder sig av metoder som rasifiering, talar om ’maktstrukturer’ och har andra fula knep för att så split och splittring.

Många inom den traditionella borgerligheten tycks ha gått på detta och vågar därför inte riktigt ta steget ut för att ta debatten och återskapa ordning och samförstånd i vårt land. Detta gäller i hög grad för alla de gamla allianspartierna.

Moderaterna och Kristdemokraterna har vaknat på senare tid, men kanske mest för att de förra har förlorar en stor del av sina väljare till Sverigedemokraterna.

Man har trots allt i decennier gått på propagandan kring ’mångkultur’ och blandat ihop detta med ett kaos, där alla kan göra precis vad de vill och kalla det ’kultur’ eller ’mänskliga rättigheter’.

Ännu trummar vänstern och dess stormtrupper på med sin propaganda och sina försök att sätta upp olika etniska grupper mot varandra. Det är ett tänk kring ’vi’ och ’dem’, tankar som underblåser kaos och ängslighet i Sverige. Vänsterns fula metoder!

Vi ser det tydligt i Greta Thunbergs svans.

Men  det handlar inte om ’vi’ och ’dem’ i etnisk bemärkelse. Om vi ser på partierna – inte minst SD – är de knappast etniskt homogena idag. Det skall heller inte spela någon roll vad vi har för bakgrund, så länge vi alla omfattar det svenska samhället.

Det handlar – rätt förenklat – snarast om människor (oavsett bakgrund) som vill ha ordning och reda.

Sedan handlar det om grupper (oavsett bakgrund) som lider av en ’låt-gå-mentalitet’ och tror att allt fixar sig av sig självt.

Däremellan står olika grupper som på olika sätt utnyttjar den samhälleliga oförmåga som uppstår – till att förstöra och skapa kaos. Eller bara flyta omkring och bli försörjd.

Men vi – oavsett bakgrund – som vill ha ordning och reda, blir allt fler.

Vi – oavsett bakgrund – som vill slippa få våra barn och syskon våldtagna eller rånade, blir allt fler.

Vi – oavsett bakgrund – som vill slippa få våra bilar uppbrända, blir allt fler.

Vi – oavsett bakgrund – som vill slippa bli hunsade av en vänster och deras gullegrisar som tar för sig av de resurser vi har släpat ihop, blir allt fler.

Det ser vi av opinionsmätningarna. Det spelar ingen roll om vi är svenskar med bakgrund i Småland, i Polen, i Mellanöstern, i Amerika, i Asien, i Afrika… Vi vill ha ordning och reda och vi tar tillbaka Sverige från vänstern och dess mytomani!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!