Slagsmål i moské slutade med avbitet finger

Slagsmål i moské slutade med avbitet finger

På söndagen fick en kvinna sitt finger avbitet i ett slagsmål med en annan kvinna i en moské i Oslo. Polisen fick ett larm om att en kvinna blödde kraftigt från en hand och stundtals var medvetslös. Det skriver TT.

– Slagsmålet skedde inne i moskén, säger Christian Krohn Engeseth vid Oslopolisen.

Polisen beskriver situationen som kaotisk på platsen och händelseförloppet samt kopplingen mellan de inblandade är oklar. Den skadade kvinnan har förts till sjukhus och en person är gripen misstänkt för vållande av kroppsskada.

– Fingret är upphittat och fick följa med den skadade kvinnan i ambulansen, säger Krohn Engeseth.

Andreas Swedberg

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!