Vi kräver att Sverige håller gränsen!

Vi kräver att Sverige håller gränsen!

En ny våg av migranter från Mellanöstern väller in över Europa. Vi såg det 2015. Då gjordes inget – alla togs emot. Det var ju ”baaarn” och de ”flydde för sina liv”. Nu ser vi hur vänstern och mainstream-media börjar med samma tendenser. Men de är förre och inte lika högljudda.

Annons

Migranterna skickar enstaka barnfamiljer i täten. I övrigt följs dessa av män, män, män… De stormar gränsen, kastar sten, en del skriker ”allahu akbar”. Det är ingen rolig scen. Det skrämmer. Det känns mer som en invasion.

Den notoriskt opålitlige islamisten Erdogan har ensidigt brutit avtalet med EU om att han inte skulle öppna gränsen. Det gjorde han ändå. Detta trots, att vi har pumpat in miljarder europeiska skattepengar i Storturkens rike.

Igår eftermiddag meddelade en turkisk minister att drygt 100.000 migranter hade släppts ut från Turkiet, in mot Europa. ”Syrier” sägs det, som flyr kriget, men som en uppmärksam och språkkunnig moderat riksdagsman påpekade: ”De talar ju persiska…”

Etthundratusen – mestadels män. Det är en armé.

Och media gullar med en afghansk kvinna som ”vill till Sverige” och en tonåring som ”vill bli artist”. Jo, det finns säkert många drömmar och tankar och ömmande fall, men vi har inte råd med dem. Det hade vi inte 2015. Det har vi än mindre nu.

Det räcker med att kika på alla vinddrivna yngre män som drar omkring på Stockholms central en kväll eller genom gatorna i vilken svensk stad ni vill. Vad gör de där? Fullgör sin gymnasieutbildning? Utbildar sig till läkare? Tränar för att bli artister?

Just nu kämpar det grekiska gränsförsvaret mot alla dessa blivande ”svenska gymnasister”, ”läkare” och ”artister”. De kastar sten och trycker på för att komma in i det Europa vi har byggt upp med blod, svett och tårar. Vårt Europa.

Annons

I Grekland jagar uppretade öbor bort invaderande migranter och gränspolisen och försvarsmakten kämpar förtvivlat för att hålla gränsen mot Turkiet.

I Serbien rustar man sig för krig, i Bulgarien tar man emot poliser från grannländerna för att stå emot stormen.

I Österrike stängs gränsen mot Balkan. Det är bra. Det kanske hindrar en del från att ta sig norrut – till Tyskland och Skandinavien.

Vad gör Sverige? Skickar trupp för att hålla EU-gränsen? Knappast…

Men polisen meddelar att man har blivit duktigare på att avslöja falska pass. Morgan Johansson hävdar, att vi inte skall ha ”samma situation” som 2015. OK. Så nu står svensk gränspolis alltså rustad till tänderna för att mota inkräktare vid gränsen? Och försvarsmakten mobiliserar?

Tror inte det, men vi får väl se. Vi skall i alla fall inte ha samma migrantkaos som 2015! Absolut inte! Vi säger som statsminister Fälldin sade, när vi hade sovjetiska trupper i Blekinge skärgård 1981: ”Gränsen skall hållas”.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!