”Men ur blodsådd stiger också motståndet upp”

”Men ur blodsådd stiger också motståndet upp”

Katerina Janouch har kommit med en ny bok – ”Blodsådd” (Palm Publishing, 2020). Hennes romaner brukar vara läsvärda, vilken genre det än gäller. Här handlar det – som oftast i hennes senare böcker – om akuta, aktuella, allvarliga samhällsproblem.

Annons

I detta fall problem som snabbt bryter ned samhället och kommer att få allvarliga följder. Därav namnet. Som man sår, får man som bekant skörda…

En kvinnlig journalist blir utsatt för ett våldtäktsförsök men hon lyckas freda sig i sista stund. Det juridiska efterspelet får dock vidare konsekvenser och sätter hennes tillvaro på hårdare prov än själva brottet.

Janouch skriver bra men är numera illa tåld och utfryst av politiskt korrekta liberaler och vänstermänniskor. Det så kallade samhällsetablissemanget. Det går igen i hennes senare böcker och hon gisslar skickligt detta etablissemang. Det gör böckerna desto mer underhållande och läsvärda.

Detta handlar om ett Sverige i förvandling till något vi nog egentligen inte vill ha. Vare sig till vänster eller höger. Ett Sverige som ändå blir, eftersom så få har kraft att visa ledarskap.

Men läs själva! Boken är bra!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!