Knivöverfall i Malmö

Knivöverfall i Malmö

Två personer attackerades av ett gäng på fem, sex personer vid en bar nära Möllevångstorget i Malmö natten mot lördag. Enligt tidiga uppgifter rörde det sig om en allvarlig knivskärning, men ingen behövde föras till sjukhus. Det skriver SVT.

Det attackerande gänget hade, när polisen anlände, redan försvunnit från platsen. Ingen är därför gripen för misshandeln. Ett område på Ängelholmsgatan intill Möllevångstorget spärrades av, men avspärrningen hävdes senare under natten.

Enligt ett vittne låg en av de skadade på marken och fick sedan hjälp av allmänheten. Ett knivliknande föremål skall ha använts vid bråket. Ambulanspersonal plåstrade om de skadade på plats.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!