Glad, GRÖN Midsommar – skall det vara VIT vecka nu?

Glad, GRÖN Midsommar – skall det vara VIT vecka nu?

Färger har betydelse – speciellt för dem som hävdar motsatsen… Vi hoppas att ni har haft ett härligt midsommarfirande i det GRÖNA. För en del kanske det kan passa med en VIT vecka härnäst. I dryckeshänseende, kanske det är bäst att tillägga, så att man inte får en massa PK-folk på halsen…

Annons

Men PK-maffian har vi nog ständigt i kölvattnet i alla fall. Som det skall vara. Vi är nämligen en nyhetsredaktion för alla. Vi värderar inte människor efter hudfärg. Så oavsett färg i nyllet, färg på partiboken eller val av religion: Här skall finnas något för alla att läsa – bli glada eller förbannade över, bli berörda av.

Vad som däremot inte känns så kul är den klibbiga angiverimentalitet som sipprar fram genom organisationen ”Black Lives Matter” och dess gripklor i samhället. Vänsterns nya baby. De har varit många på senare år.

Först migration, sedan klimat och nu detta. Corona kunde vänsterfolket inte göra så mycket åt. Det hamnade mest ivägen för deras agenda. Däremot hoppades S-regeringen i Sverige mycket på pandemin. Socialdemokraterna ökade 25 procent i ett nafs. Den karamellen vill man nog suga på så länge det är möjligt.

Frågan är bara om det fungerar nu, då verkligheten, omvärldens stängda gränser, dödstal och Ann Lindes katastrofala intervju i tysk debatt-TV har kommit i kapp Löfvens fina lilla uppställning som manar folket till lugn, att hålla avstånd och till handtvätt.

Och nu såg resten av vänstergänget sin chans att försöka ändra världsordningen, när man redan har rört till det i migrationssvängen och flyget har nödlandat till följd av pandemin och därmed givit klimatet litet snålskjuts. Fast i fel riktning. Vad skall klimatmaffian nu bråka om?!

Allvarligast av allt detta vänstertrams är nog i alla fall de senaste veckornas BLM-kravaller, raserade statyer, krav på historierevidering och Nyamko Sabunis brorsa, som ständigt klunsar omkring och tycker till i namn av Afro-svenskarnas förbund.

SVART har blivit en färg på den politiska agendan. Svart hudfärg, skall väl sägas. Även om metoderna BLM tillämpar också påminner om fascisternas svartskjortor.

Annons

Bäst är väl detta sammanfattat av Adam Cwejman på GP:s ledarsida, när han skriver om ”godhetens kvävande intolerans” och en amerikansk undersökande journalist som försöker utläsa vad hela detta BLM-spektakel i grund och botten faktiskt handlar om.

BLM-sympatisören (svart) på gatan säger: ”Jag ställer mig alltid frågan varför ett svart liv bara är meningsfullt om en vit man tar det. Om en vit man dödar mig ikväll så blir det riksnyheter. Men om en svart man gör det så omtalas det knappt.”

Det är inte bara svarta liv som har betydelse. Hudfärg spelar mest roll för hela den vänstersväng som RÖDA av ilska skriker högst om att hudfärg inte spelar roll.

Då har vi även fått den saken utklarad!

Önskar er – vad ni än har för färg i fejset – en fortsatt skön midsommarhelg! Utan välta statyer och politiskt korrekta giftblåsor som skall försöka sortera in er i fack med en effektivitet som hade gjort rasbiologen Lundborg GRÖN av avundsjuka.

För oss på NB Nyhetsbyrån är och förblir vi alla bara människor!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!