Invandringen till Sverige bygger på lögner

Invandringen till Sverige bygger på lögner

Samlingskrönika för hur invandringen har sett ut sen 80-talet fram till idag där vi presenterar vittnesmål om att invandringen till Sverige bygger på lögner.

Annons

Migrationen från 1989 – har de någonsin varit flyktingar?
Man kunde hitta flera olika identiteter och i många av fallen ljög migranterna även om från vilket land de kommit. Förfalskade pass var mycket vanligt förekommande och enligt FN var bara en liten del av dem som fått stanna i Sverige de senaste åren runt 1989 verkliga flyktingar.

Vittnesmål från 1990-talet – det var inga flyktingar som kom till Sverige
Afrikaner från säkra länder tog omvägen via osäkra för att få flyktingstatus av FN samtidigt som FN betalade för att flyktingar skulle komma till Sverige

Vittnesmål från 2015 – migranterna var inga flyktingar
Simon Karlsson, tidigare SFI-lärare, berättar att mediernas och politikernas berättelse om de flyktingar som kom under flyktingvågen år 2015 inte stämmer med det han fick berättat för sig i sina samtal med eleverna under åren 2015-2017

Soros satsade 4,3 miljarder på migrationsströmmen till Europa
Migranterna som anlände till Grekland år 2015 på människosmugglarbåtar fick en ”migranthandbok” fylld med tips, kartor, telefonnummer och råd om hur man tar sig till Europa. Bland avlagda flytvästar och punkterade gummibåtar upptäckte Sky News en trasig kopia av den unika reseguiden, av vilken man har spridit miljontals.

Andreas Swedberg

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!