Hjältarna och ynkryggarna

Hjältarna och ynkryggarna

Medan västvärldens söndercurlade unga välfärdsmarxister skriker och bråkar på våra gator, finns det verkliga kämpar som ägnar sig åt väsentligheter. För ett par veckor sedan skrev vi om dem som kämpar för mänskliga rättigheter i islamismens Turkiet.

Annons

Och de här tre männen på bilden dömdes till döden i Iran i dagarna. I kampen mot islamism och förtryck.

Samtidigt ynkar svensk agendamedia över en av migranterna från 2015 – ”Hassan” – som stack från familjen i Syrien och sitter i Sverige – medan fru och barn numera bor i Turkiet.

Men inte ett ord i agendamedia om de här tre unga männen, som kämpade och dömdes till döden av islamisterna i Iran. Dock är sociala media fulla av bilder på dem.

Hassan kämpade inte. Han bara drog till Sverige för fem år sedan. Han lämnade fru och tre små barn i sticket.

Sedan drog Hassan förmodligen en vals för svenska myndigheter för att få hit familjen, som numera lever i fred i Turkiet.

Och nu drar agendamedia ytterligare en vals för att få oss att tycka synd om Hassan. Men varför är det synd om Hassan?

Hassan vill inte fara tillbaka till Turkiet och ta hand om familjen. Han vill att familjen skall komma till Sverige. Hassan tjänar dock inte tillräckligt för att familjen skall få komma hit. Det tycker Hassan är tråkigt.

Annons

Visst, det är bra att Hassan jobbar och tjänar pengar. Men Hassan skall ändå ta sitt ansvar och flytta hem och ta hand om familjen. Och kommer de hit, räcker inte Hassans lön – och då får vi försörja dem. Det vill vi inte.

I Turkiet råder fred. Det finns inget skäl till att Hassan och hans familj måste bo i Sverige. Kanske kan Hassan också hjälpa oppositionen i Turkiet att få bort islamisterna från makten?

Vågar Hassan det? På samma sätt som de tre unga iranierna vågade sina liv?

Vi tycker att Hassan var en ynkrygg som drog från fru och barn och vi tycker, att han nu skall resa tillbaka och ta hand om dem. Och se till att reda upp röran därhemma.

Precis som de unga männen i Iran har försökt göra. De är verkliga hjältar. De höjer sig skyhögt över Hassan och våra egna gapande kulturmarxister.

Vi skall minnas dem som kämpar mot verkliga förtryckare. Förtryckare, som legaliseras varje gång våra feministiska vänsterministrar spökar ut sig i sjalar när de far till mullorna i Iran.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!