Migranterna är lika lurade som svenskarna – de kommer lämna Sverige

Migranterna är lika lurade som svenskarna – de kommer lämna Sverige

I Sverige har det bott människor sen 12000 år tillbaka. De människor och migranter som då levde i vårt land levde på jakt och fiske, och på att samla ätbara växter. I takt med att samhällen började formas, fick var och en ett ansvarsområde som man beaktade och tog ansvar för. På så sätt fick man en naturlig plats i samhället, eftersom grunden för ett hållbart samhälle är att ta ansvar.

Annons

Sverige har stora brister i sin demokrati

I vårt samhälle idag, handlar det om allt annat än att ta ansvar. Vi har politiker som inte bryr sig överhuvudtaget om vad folket tycker. Svenskarna har till exempel aldrig fått rösta om invandringspolitiken, och en övervägande majoritet av svenska folket har aldrig gett sitt samtycke till att Sverige ska förändras till att bli ett mångkulturellt samhälle. Det är istället beslut som är fattade över våra huvuden.

Svenska politiker är mer kända för sina bostadsaffärer, bidragsfusk och bidrag som går på export utanför landet, än för de faktiska beslut som i slutändan gynnar svenskar.

Invandringen bygger på lögner

Om nu invandringen till Sverige bygger på lögner, vilket syfte har den tjänat? Vilket syfte tjänar de tiotusentals migranter som har flera identiteter, som tar hit sina hela familjer och som bidragsfuskar i vårt land och lever på kriminalitet? Vad gör de här, varför utvisas de inte?

Leif Östling, tidigare VD på Scania, sade i en intervju i Swebbtv att vi tar emot människor som inte är kvalificerade att leva i vårt samhälle, eftersom vårt samhälle är för komplext för deras kompetens. Vad ska då dessa migranter ta ansvar för, för att ha en plats att fylla i Sverige?

Extrema organisationer får bidrag

En annan frågeställning är, varför politiker ger pengar till extrema organisationer i Sverige? Vilket syfte tjänar dessa organisationer, annat än att skapa splittring som en medveten strategi?
Säpo varnar: Extremister får bidrag

Black Lives Matter
Varför har man skapat Black Lives Matter, som finansieras av intresseorganisationer som företräds av vita människor, för att vända svarta mot vita? Vilket syfte tjänar dem vårt samhälle? Varför går välkända storföretag ut och ger sitt stöd till Black Lives Matter, när organisationen gör sig skyldig till plundring, mord på oskyldiga och skadar poliser?
Ung mor ihjälskjuten av Black Lives Matter-anhängare

Sveriges korrupta rättssystem

Varför döms inte våldtäktsmän som förgripit sig på barn till långa fängelsestraff i Sverige?
Straffskalorna i Sverige är omoraliskt milda

Annons

Hur kommer det sig att Trumps gisslanexpert, Robert O´Brien, var i Sverige och övervakade rättegången mot Asap Rockey, när han som förklaring till varför myntade ”det är det svenska rättssystemet”? Kan det vara så att Robert O´Brien vet att det svenska rättssystemet är korrupt, och att vi därmed inte har något rättssystem värt namnet i Sverige?
Trumps gisslanexpert övervakar ASAP Rocky-rättegången

Migranter och svenskar sitter i samma båt

Våra politiker är inte så naiva att de inte vet vad de gör. Låt oss vara ärliga med det. För det första vet våra politiker att de fattar beslut som följer deras agenda, oaktat vad folket tycker. Helt krasst: Makten i Sverige struntar fullkomligt i sina väljare. Det är väl uppenbart, på samma sätt som det är uppenbart att det inte spelar någon roll om du röstar på Sverigedemokraterna, Socialdemokraterna eller Moderaterna, att det ändå blir samma utfall av den förda politiken?

Men ändå ropar svenska folket på att politiker ska vakna. Men det är inte politiker som ska vakna, ty de vet vad de gör, det är svenska folket som borde vakna. Det kommer inte ske någon förändring i Sverige innan svenska folket på riktigt har tröttnat på att bli förnedrade.

Våra fördelaktiga bidrag kommer ta slut, och när det går upp för migranter i Sverige att de inte längre kan leva på sina bidrag, att de är utnyttjade, att de är brickor i ett spel, och lika lurade som svenskar, kommer de välja att lämna vårt land. Migrationspolitiken kommer därför lösa sig självt, och är inte en ödesfråga. Huvudfrågan borde istället vara, när svenskarna ska sluta tillåta sig själva att bli förnedrade av dess företrädare som inte företräder Sverige eller svenska folkets intressen?

Andreas Swedberg

Relaterat
Migrationen från 1989 – har de någonsin varit flyktingar?
Man kunde hitta flera olika identiteter och i många av fallen ljög migranterna även om från vilket land de kommit. Förfalskade pass var mycket vanligt förekommande och enligt FN var bara en liten del av dem som fått stanna i Sverige de senaste åren runt 1989 verkliga flyktingar.

Vittnesmål från 1990-talet – det var inga flyktingar som kom till Sverige
Afrikaner från säkra länder tog omvägen via osäkra för att få flyktingstatus av FN samtidigt som FN betalade för att flyktingar skulle komma till Sverige

Vittnesmål från 2015 – migranterna var inga flyktingar
Simon Karlsson, tidigare SFI-lärare, berättar att mediernas och politikernas berättelse om de flyktingar som kom under flyktingvågen år 2015 inte stämmer med det han fick berättat för sig i sina samtal med eleverna under åren 2015-2017

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!