Elva år för grov barnvåldtäkt – och sedan då?

Elva år för grov barnvåldtäkt – och sedan då?

I veckan dömdes en pedofil och barnvåldtäktsman från Norrköping till elva års fängelse. Dessvärre går det inte att utvisa honom – han kommer ursprungligen från Somalia – eftersom han är svensk medborgare sedan 2014. Så vad händer sedan?

Annons

NB Nyhetsbyrån skrev igår om den bestialiska våldtäkten på en nioårig flicka i Kimstad sydväst om Norrköping.

Brottslingen, som kom till Sverige 2005, är alltså här för att stanna. Han blev svensk medborgare efter nio år. I fjol började han avtjäna ett annat fängelsestraff. Då hade han givit sig på en tolvårig flicka.

Han släpptes efter del av tiden och borde egentligen – om han hade suttit straffet ut – ha varit inlåst i april, då han förgrep sig på och försökte mörda den lilla flickan i Kimstad. Och så blev det elva år till.

Och sedan då?

Fri igen efter två tredjedelar av tiden? Kvar i Sverige. Det gissar vi. Vad kommer han att hitta på då? Vem blir hans nästa offer?

Och lagstiftarna – vad sysslar de med? Just nu har de semester men skall vi tro att de – det första de gör när de kommer tillbaka till riksdagen i höst – tar itu med våra slappa lagar som ”straffar” grova våldsbrottslingar?

Nej, det kommer inte att ske. Det blir ingen förändring och vi kommer inte att utvisa grova brottslingar till Somalia eller liknande länder ens om de inte hunnit bli svenska medborgare. Det finns säkert någon omständighet som gör att de får stanna kvar i Sverige.

Annons

Och ute vid våra universitet och vid våra myndigheter sitter aktivister förklädda till ”forskare” eller ”tjänstemän” och river ned vad som är kvar av rättssystem, straff och polisväsende. ”Förebyggande åtgärder” är begreppet för dagen. Inte straff…

Vi kommer att få leva med eländet tills vi har en majoritet i riksdagen som inte består av vänsterliberaler och och folk på vänsterkanten.

När du skall rösta nästa gång: Tänk på den arma lilla flickan som våldtogs och nästan mördades av en galen pedofil som borde ha låsts in för gott i någon källare. Rösta fram partier som skärper straffsatserna och inte släpper ut grova brottslingar i halvtid!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!