STOR NYHET: Omfattande brottsutredning pågår mot ansvariga för Obamagate

STOR NYHET: Omfattande brottsutredning pågår mot ansvariga för Obamagate

Joe diGenova säger att advokaten John Durham arbetar tillsammans med Djupa Staten-aktörer som anses vara involverade i kuppförsöket mot Trump (Obamagate).

Den tidigare amerikanska advokaten Joe diGenova intervjuades igår av radioprogrammet ”Mornings with the Mall” i USA. I början av intervjun diskuterade diGenova John Durham-utredningen (Obamagate) eftersom att värdarna för intervjun spelade upp ett ljudklipp från DOJ-talesman Kerri Kupec som sändes förra veckan i FOX.

Här är det stycke som diskuterats med Bill Hemmer från FOX som diGenova och lyssnarna fick höra:


Hemmer: ”John Durham, när kommer vi få klarhet i detta?”
Kupec: ”Tja, vi hoppas se en rapport i slutet av sommaren. Uppenbarligen är detta en kriminell utredning. Målet är inte bara en rapport, det är en brottsutredning. Men det finns verkligen en historia att berätta här. Det amerikanska folket förtjänar upplösning och en rättvisa resolution … ”

Joe diGenova gav därefter några enorma nyheter angående Durham-utredningen (Obamagate):
DiGenova: Jag är allt för det. Jag hoppas att de [Durham] ger ut rapporten så snart som möjligt och att straffrättsliga anklagelser inträffar därefter. Jag är fascinerad av följderna av utredningen men är samtidigt glad över vad som händer.

När intervjuaren föreslog att rapporten och åtal skulle kunna inträffa samtidigt, svarade diGenova:
– Naturligtvis, ja, det är exakt vad som skulle kunna hända. Du har rätt Vince [Coglianese]. Jag misstänkte hela tiden att Durham skulle göra sitt bästa för att kunna presentera något i september..
Och jag vet att de håller på att förhandla med vissa personer som troligen är ansvariga för de påstådda anklagelserna för utredningen.


Andreas Swedberg

Relaterat
Ryske ambassadören: Tona ned kritiken mot Ryssland – var mer självkritiska!
Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!