Och ni tror att allt kommer att bli som vanligt?!

Och ni tror att allt kommer att bli som vanligt?!

Fruntimmersvecka och rötmånad. Det är slutet av juli varje år. Fast i år – också – har juli varit kall och blöt. Kallast i mannaminne, så rötan slipper vi kanske. Och Greta Thunbergs domedagsprofetior kom på skam även i år.

Annons

Men även om det inte verkar vara någon vidare fara för klimatet, hittar ”miljörörelsen” andra områden att bråka om. I år var det BLM.

De här aktivisterna hoppar från den ena frågan till den andra och får sin försörjning av förmögna finansmän som Soros eller detaljhandelsföretag som H&M, vilka av outgrundliga skäl håller populasen under armarna med sammantaget miljarder i bidrag.

Och vid sidan härav fortsätter vårt västerländska samhälle att krackelera. Medan islamister eller kineser gnuggar händerna och utnyttjar alla nyttiga idioter för sina syften.

Här i Sverige florerar kriminaliteten. Som vanligt numera.

Senast dygnets axplock:

En mördare (ursprungsland Somalia) sköt huvudet av en antagonist och fick sluten ungdomsvård. Men likväl lyckades två kumpaner befria honom under en permission. Borta!

Bilden lär föreställa honom, så hojta till hos polisen, om ni ser honom i trakten!

Annons

Sedan försökte någon spränga ett företag i luften mitt i Skåne. Vardagsmat i ”Svedala” numera. Någon som låtit bli att betala beskyddaravgift kanske? Ingen har ännu infångats.

Och så blev en kvinna våldtagen i ett skogsparti. Det blir kvinnor rätt ofta numera. Särskilt de som inte beslöjar sig och därmed anses vara lovligt byte. Tydligen…

Till slut blev det en eldstrid mellan poliser och någon jeppe som riktade ett vapen mot ordningsmakten. Han blev nedskjuten, så där gjorde väl polisen vad vi betalar den för.

Ja, det var ett axplock av senaste dygnets turbulens i kungariket Sverige. Men det kommer mer. Var så säkra på det! Och glöm allt vad återgång till ett ”normalt” samhälle heter. Detta är det nya normala!

Håll till godo!

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!