Amerikanska läkare: Fungerande läkemedel mot Corona undanhålls

Amerikanska läkare: Fungerande läkemedel mot Corona undanhålls

https://www.brighteon.com/afc9a48a-a551-4b24-8dc5-82a4ecf10a3f

Annons

En grupp amerikanska läkare har gått samman i ett gemensamt uttalande för att informera allmänheten om att det finns fungerande läkemedel mot Covid-19 och riktar skarp kritik mot att amerikanska läkare förhindras från att kunna erbjuda hydroxiklorokin, zithromax, azithromycin och zink till sina patienter. Det skriver Newsvoice.

Läkarna består av en grupp från America’s Frontline Doctors och menar under en presskonferensen utanför högsta domstolen i Washington DC att all information inte har kommit allmänheten till kännedom och att det amerikanska folket istället hålls insvepta i ett nät av rädsla. Detta tillstånd, framhäver de, dränerar det amerikanska folket, ekonomin och samhället i stort.

Gruppen av läkare varnar nu med starka ordalag på sin hemsida:

Det amerikanska folket har fallit offer för en massiv desinformationskampanj. Vi kan bara spekulera kring varför detta har skett, och varför det har fått fortgå, men syftet med detta första White Coat Summit (åsyftande vita läkarrockar reds. anm.) är att stärka amerikanerna för att sluta leva i rädsla.

Om amerikaner fortsätter att låta förmenta experter och mediapersonligheter ta beslut å deras vägnar, kommer det stora amerikanska experimentet med en konstitutionell republik och representativ demokrati att upphöra.

Läkarna utmanar Anthony Fauci som har rollen motsvarande statsepidemiolog i USA på debatt. Den centrala kritiken handlar om att läkare förhindras från att skriva ut faktiskt fungerande läkemedel mot Covid-19.

Andreas Swedberg

Annons

Relaterat
Nikotinet ser ut att dämpa Corona

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!