Polis fritar kidnappad 35-åring

Polis fritar kidnappad 35-åring

Med fem bilar på marken, en helikopter i luften och med hjälp från insatsstyrkan slår polisen till mot en gård söder om skånska Bara. Polisen griper sex personer och fritar en 35-årig man som mot sin vilja förts bort från sitt hem.

Annons

NB Nyhetsbyråns Skåneredaktion har följt detta drama.

Kvällen före har den 35-årige mannen kidnappats i Helsingborg och förts sju mil söderut till en gård och en lada där han påträffas med sina kidnappare.

35-åringen har under kvällen lyckats komma i kontakt med en anhörig som larmar polisen. Vid tillslaget mot ladan grips sex män, misstänkta för människorov och försök till utpressning. En av de gripna är minderårig.

Krister Einarsson

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!