Tre brutala mord i Sydafrika på vit familj – kidnappades och hängdes i träd

Tre brutala mord i Sydafrika på vit familj – kidnappades och hängdes i träd

Tre mycket brutala mord inträffade på en familj i Hartswater i Norra Kapprovinsen på söndagen. Där attackerades Danie och Breggie Brand samt en av deras döttrar i sitt hem. De kidnappades och fördes bort från deras egendom. Det skriver Daily Mail.

Annons

Dotterns kropp ska ha hittats på en grässlätt, medan mamman och pappan hängdes i ett träd.

Enligt Newzroom är farmarmordet det ”mest brutala” i området hittills med ”blod överallt” på brottsplatsen.

Det socialdemokratiska partiet ANC var terrorstämplat av USA fram till 2008. Men sen de tog över den politiska makten i Sydafrika 1994, har tusentals brutala mord på vita farmare ägt rum i landet. Anhöriga förklarar morden som rasism mot vita, på grund av det tortyrliknande våldet och för att det ofta inte stjäls något i samband med brotten.

Fyra män och en kvinna har nu gripits. De är misstänkta för mord, människorov och rån. De är 18, 19, 20, 36 respektive 42 år gamla.

Daily Mail skriver att föräldrarna ”lämnades hängande döda från ett träd” i närheten av den plats där dotterns kropp dumpades. Dotterns kropp ska ha varit ”extremt” illa pryglad när den hittades av polisen.

I protest mot det brutala mordet har befolkningen i Hartswater genomfört en flera kilometer lång bilkaravan:

Svenska Socialdemokraterna hjälpte sitt systerparti ANC till makten i Sydafrika genom massiva summor pengar. Hundratals miljoner skickades till terrorgruppen genom hemliga fonder, bulvaner och ”påhittade projekt som täckmantel”, enligt DN. 

Annons

– Sverige ensamt gav mer än Europas stora länder tillsammans, har förre S-statsministern Ingvar Carlsson tidigare sagt till DN.

Andreas Swedberg

Relaterat
Familj fick fly till toalett vid intrång i hus på Sollerön

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!