Maxwell hade ”konstant” orgier med unga flickor på Epsteins ö

Maxwell hade ”konstant” orgier med unga flickor på Epsteins ö

Ständiga orgier hölls på Epsteins ö – Jeffrey Epstein och hans kumpan Ghislaine Maxwell använde sin privata karibiska ö för att anordna ”ständiga” orgier och flög en gång in en grupp europeiska modeller för att uppfylla sina sexuella fetischer. Det påstår Virginia Giuffre som anklagar Epstein i nyutgivna domstolsdokument. Det skriver New York Times.

Annons

Virginia Giuffre som anklagar Epstein och Maxwell för att sexuellt ha utnyttjat henne, redogjorde för parets sex-besatta värld i en deposition 2016 i ett civilmål mot Maxwell som offentliggjordes för första gången i torsdags.

Giuffre vittnade om att Maxwell hade ”kontinuerligt” sex med flickor och kvinnor framför henne, vissa var så unga som 15 år:
”Det finns bara en bild av många flickor,” sa Giuffre till Maxwells advokater när hon frågade om hon kunde namnge flickor som hon såg Maxwell ha sex med. ”Det var blondiner, det var brunetter, det var rödhåriga. De var alla vackra flickor. Jag skulle säga att åldrarna sträckte sig mellan 15 och 21”. På frågan om hon såg Maxwell ha sex med andra kvinnor, svarade Giuffre ”100 procent” på de amerikanska Jungfruöarna, där Epstein ägde sin privata Little St. James Island.

Giuffre tillade att hon såg Maxwell ha sex med kvinnor över hela ön – vid en pool, nära stranden, i små hyddor och i Epsteins cabana. ”Ett tillfälle sticker ut,” sa hon. ”Modeller – jag tror att de var modeller – flögs in. Det pågick orgier som hölls utanför poolen”. Hon sa att flickorna var ”vackra, långa, några var blonda, andra var sandbruna”. Flickorna, sa hon, talade på ett europeiskt språk som hon trodde var antingen ryska eller tjeckoslowakiska. ”Ghislaine, jag själv, Jeffrey, en annan tjej, utomhus – jag vet inte vad du vill kalla det. Cabana, att … bara en säng för oss alla, ”tillade hon.

Giuffre tillade att hon åkte till Europa med paret vid flera tillfällen och handlades åt rika och mäktiga män, inklusive Englands prins Andrew och advokaten Alan Dershowitz. Maxwell och Epstein påminde henne ständigt om de mäktiga människorna som de umgicks med för att varna henne, för att inte förarga dem, vittnade Giuffre.

Andreas Swedberg

Relaterat
Bill Clinton åkte till Jeffrey Epsteins ö med 2 ”unga flickor” enligt ett vittne

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!