Nigel Farage: Sverige har den mest inskränkta median i västvärlden

Nigel Farage: Sverige har den mest inskränkta median i västvärlden

Nigel Farage har gjort flera utspel mot Sverige om hur svenska medier förvränger och är oärliga i sin rapportering om vad som händer i Sverige. Det gäller framför allt invandringens konsekvenser och de brott som sammanlänkas till den.

Annons

Nigel Farage förklarar att anledningen till att svensk media och svenska politiker är oärliga i sin rapportering om Sveriges samhällssituation, beror på att vi har en lag, hets mot folkgrupp, som hindrar medier och politiker att peka ut invandrare av viss etnicitet eller religiös tillhörighet. Det svenska folket blir därför vilseledda av bristfällig information.

Farage har tidigare dömt ut Malmö, Sveriges tredje största stad, för att vara våldtäktshuvudstaden av Europa.

Andreas Swedberg

Relaterat
Brexit: EU har röstat JA till att Storbritannien får lämna

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!