”De kriminella nätverken hotar staten Sverige”

”De kriminella nätverken hotar staten Sverige”

Förra helgen gick Rikspolischefen ut med en vädjan till Sverige: Hjälp oss! Vi klarar inte detta! Sedan kom hans ställföreträdare och visade svart på vitt: Ett 40-tal klaner styr den grova gängkriminaliteten. Igår berättade en polischef vid NOA att de kriminella nätverken är ”systemhotande”. I klartext: De hotar staten Sverige.

Annons

”Det började som en skakning på nedre däck…” De flesta av oss har väl hört Wiehes sång om Titanics undergång. Eller läst skildringar som berättar om hur passagerarna först inte begrep vad som höll på att hända. De såg det inte komma, så att säga.

Men på kommandobryggan visste man vad som hade skett: Det väldiga fartyget hade kört in i ett isberg och höll på att sjunka. Vad skulle rederiet och omvärlden säga?! Man bävade för att tala klartext.

Och Titanic sjönk – med två tredjedelar av sina passagerare – jämnt fördelade mellan första, andra och tredje klass. Det visar forskningen – vad än sedan kommunisten Wiehe vill slå i oss.

Metaforen är faktiskt ganska träffande. På kommandobryggan stod Polisen och deras underrättelseverksamhet. De har sett – under flera år – vad som håller på att ske. Men ingen har vågat tala klartext. De har hymlat om det, inte vågat berätta för högsta politiska ledningen. Sådant är nämligen inte bra för karriären.

Men till slut går det inte längre. Och då går vice rikspolischefen Mats Löfving ut i media och berättar att de kriminella klanerna håller på att ta över vårt samhälle. De har egna lagar och de tar sig även – via det politiska systemet – in i samhällsmaskineriet.

Plötsligt händer det – det som man  har försökt mörka och prata bort i åratal måste tillslut ut till allas kännedom. För man orkar inte längre hålla emot.

Vi som såg detta för flera år sedan och som i bästa fall bara ignorerades, i värsta fall noterades som obehagliga sanningssägare som helst borde tystas, konstaterar att den information vi fick av anonyma poliser var det enda vittnesmålet. Mats Löfvings track record som politiskt korrekt kommissarie, nedtystande oroliga kolleger på fältet, finns också omvittnad…

Annons

Men nu brast det. Och den politiska ledningen visade vad den går för. Det var mycket oroande…

Annie Lööf – visade det sig snabbt – har över huvud tagit inte den minst koll på vad detta handlar om, vad klaner är eller vad som händer med Sverige när hon och hennes parti förespråkar fri invandring.

Stefan Löfven begriper nog, men hans största bekymmer var rubriceringen: ”Jag vill inte koppla brottsligheten till etnicitet”, meddelade han DN, när han fick frågan om polisledningens utsagor. ”Vi skall agera på det som är fel och brottsligt oavsett bakgrund och vad som är orsaken”.

Ja, jisses… Så talar Sveriges ”landsfader” – han som för några månader sedan med allvarlig min stod i TV och uppmanade oss att ”tvätta händerna”. Det är så att man förtvivlar…

Den som inte begriper orsaken och sjukdomens uppkomst kan aldrig bekämpa den. Men Löfven – till skillnad från pratkvarnen Lööf – fattar säkerligen. Men hans parti är så insyltat vid det här laget, att han bara ängsligt tassar omkring.

Då skall vi hjälpa Löfven – för han och hans stabsmedlemmar läser garanterat det vi skriver: Detta handlar inte om att peka ut ”svenskar” eller ”icke svenskar”. Det handlar om att förstå att många av de människor som har tagit sig till Sverige har haft helt andra lojaliteter – och fortfarande har det – än dem vi andra är uppvuxna och vana vid.

Det finns de som kommer till Sverige och blir svenskar och tar till sig det svenska samhället. De är inte bekymret – de är mycket välkomna och de hjälper till att bygga vidare på vårt Sverige.

Men det finns också de som kommer hit utan minsta intention att bli en del av vårt samhälle. Snarare vill de forma sitt eget och kliva vidare och ta över på bekostnad av oss andra. De är en inre fiende – på samma sätt som alla ”nyttiga idioter” som sprang Sovjetunionens ärenden fram till 1989.

Det är det man måste begripa, det man måste förstå! Annars kan man inte lyckas slå tillbaka och ta tillbaka det territorium vi har förlorat.

Och om inte ens den allra högsta polisledningen kan få kungarikets regeringen att ta till sig detta och börja agera för ett återtagande, då är vi riktigt illa ute…

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!